Dansk hosting

Alle vores kunder benytter vores hostingløsning. Hvorfor ikke også dig?

Vi tilbyder hosting via flere samarbejdspartnere. Du får en løsning som er skræddersyet til dine behov og betaler ikke for noget du ikke skal bruge.

Mail hosting tilbydes også, som kan opsættes i en hvilken som helst mailklient. Om det så er Outlook på computeren eller mail-appen på telefonen, så sørger vi for at du kommer godt i gang.

Vores hosting er…

Pålidelig

Vores samarbejdspartnere garanterer en oppetid på minimum 99,95%. Det svarer til maksimalt 4 timer om året, som du med garanti ikke bemærker!

Hurtigt

Med en kombination af vores optimeringsværktøjer og serverkraft sørger vi for din side altid er hurtig uanset besøgstal.

Tilpasset

Serveren bliver tilpasset efter dine behov. Hvis din side har 5000 besøgende om dagen sørger vi for at hjemmesiden stadig er lynhurtig. Vores servere bliver ikke overfyldt!

Hvad får du med vores hosting?

 • Lynhurtig hjemmeside

  Vores servere har masser af kraft at give af, så din hjemmeside bliver leveret hurtigst muligt. Kombineret med vores sideoptimering er det den bedst mulige kombi!

 • Uendelig antal mailkonti

  Brug for få eller mange mailkonti? Vi opretter lige så mange du skal bruge uden begrænsninger.

 • Telefonsupport

  Brug for hjælp? Du er altid velkommen til at ringe med problemer, så får vi dem løst med det samme.

 • Dansk kvalitet

  Alle vores servere ligger i Danmark. Dit danske publikum vil altså få siderne leveret lokalt. Skal du bruge internationale servere sætter vi siden op med CDN netværk.

Ikke overbevist endnu

Skriv til os og hør mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed!